Tuesday, July 04, 2006
Frame punye story...

wakakaka...tajuk di atas ini mmg kelakar k..ermmm...ni fix nk story ni..mbr baik fix yakni anik telah mengajak fix membeli frame...ermm...ok laaa...fix pon mmg free n dah janji nk jumpe die...fix bknnye berjanji anik mahupun kie k...janji fix mmg sharp...wakakaka...so frm seremban fix g amik si anik ni kat umah die,sri gombak...sempat lagi singgah umah my kezen kat tmn samudera tu...alaaa...dekat jer ngn umah anik...tp bg alasan kat anik jalan jem...wakakaka...sory cyg..yelaaa...byk kali die kol...die msg..fix x gak smpai2..at last fix smp gak umah anik dgn direction yg die bg...

fix mmg pernah gi b4 diz ngn isis natasha...cuma ingat2 lupa jer...ade gk laa salah masuk simpang...hehe...then sampai2 je dah maghrib...so for da 1st time fix berkenalan dgn ibu anik yg amatlaaa besh n spoting...suke sgt..then ngn bibik anik yg ting tong feeling2 maharani...wakakka..jmp gak ngn granma anik..ermm...mlm tu anik ajak stay umah die...so..fix ok jer...dah janji...dah lama pun die ajak...baru dapat...hehe..

berbalik pada cite frame..hurm..pening gak pikir mane nk beli frame...at last fix bg suggestion kat anik supaya beli kat ikea jer...byk choice n cantik2 lak tu...fix prnah beli kat situ b4 diz..so he ikut je...kami sampai kat ikea kul 8 lebih kot..fix pon bawaklaa anik melawat satu ikea...padahal dah tau tmpat frame katner...saje bwk die senam2 jln2 kt ikea..korg tau je laa dalam tu camne kan?





time tu sempat lagi anik usha barang untuk "abg comel" die tu...tetap x dilupa k..maklumlaa...nk pindah rumah baru katenye...hehehe..jalan punye jalan lastly sampailaa kami di tempat frame...terkesima dak anik k tgk frame yg byk...wakakakaka...pening nak pilih katenye..at last pilih nye pilih...frame yg paling besar kat situ yg dipilihnyer setelah fix bg pendapat...wakakaka..menarik k..yg penting anik mmg pening nk pilih time tu psl sgtlaaa byk pilihan..

lepas dh byr n sbgnya...kami pun blah dari situ dan bergerak gi makan kat sumwhere private place...rahsia k...hahahaha...hanya kami je tau..besh makanan kat situ kan anik???wakakaka...nak tau ape die nk wat dgn frame tu??haaa..nnt fix update lg k..cuci mata laa dgn gmbr2 yg sempat kami amik ni...hahahhaa...besh giler..


**aku x tau apsal gmbr2 xleh nak uplod so aku post dulu...korang bace je laa..ok..







.:mista fixx:.

posted by mista fixx @ 8:20 AM  
1 Comments:
  • At 3:50 AM, Blogger zampeada said…

    hampir tersesak napaih gue bila tgk kepala blog ini... hehehe... punk eh? cool! nice blog anyway.

     
Post a Comment
<< Home
 
 
About Me


Name:Fixx Jose
Home:Setapak, KUALA LUMPUR
About Me:ORDINARY PERSON
See my complete profile




















Previous Post
Archives
Links
Chatterbox




moon phases








:: MalaysiaTopBlogs ::